Szemüveg akció! Még mindig tart a Black Friday!

Miért használjuk ki még a Black Friday ideje alatt a szemüveg akciókat?

 Bár nem feltétlen vagyok híve az akcióknak és a különböző nagy ívű leárazásoknak, mégis azért próbálom figyelgetni a különböző weboldalakat, ilyenkor Black Friday alatt is, hiszen bár a legtöbb hatalmas leárazás valójában óriási átverés, mégis amennyiben egyébként is tisztában vagyunk az eredeti árakkal és tudjuk azt, hogy igazából mennyiről árazták le a terméket akkor nyilvánvalóan az is tudatosul bennünk, hogy mennyire éri meg megvenni az elviekben kedvezőbb áron. Miután már hónapok óta figyelemmel kísérem az eOptika kínálatát, a szemüveg akciójukat azonnal kiszúrtam. Jobbnál jobb keretek találhatóak az online katalógusban mindössze fél áron. Miután pedig alapjáraton is sokkal alacsonyabb áron lehet hozzájutni az eOptika weboldalán a szemüvegekhez, így a szemüveg akció keretein belül egészen briliáns leárazásokon keresztül lehet nagyon jó minőségű szemüvegekhez jutni. Miután én a szemüvegeimet mindig a magasabb kategóriákon belül választom, nekem abszolút megéri Black Friday kedvezményei alatt beszerezni a kívánt szemüveget. De természetesen ez az elv nem csupán a szemüveg akció kereteire vonatkozik a legutóbbi ilyen hatalmas kedvezmények alkalmával például laptopot vettem szintén jelentős árengedményeket kihasználva.

Karácsonyi ajándék a szemüveg akció keretein belül

Amennyiben nem nekünk lenne szükségünk szemüvegre, hanem esetleg egy kedves családtagunknak, akkor szintén nagyon jó alkalom kihasználni a kedvezményeket, hiszen egyrészt hatalmas anyagi terhet vehetünk le az ő válláról, továbbá olyan ajándékkal lepjük, meg amire egészen biztosan szüksége van. így annak a kockázata sem merül fel, hogy esetleg mellé nyúlunk. Hiszen az a legjobb ajándék, amire tényleg szüksége van a másiknak és igazán örül neki. A szemüveg akció keretein belül pedig egy tényleg igazán minőségi, akár márkásabb darabbal is meg tudjuk lepni a hozzátartozóinkat. Amihez lehet, hogy teljesen áron ne lenne lehetőségünk hozzá jutni, de a Black Friday keretein belül pedig abszolút elérhetővé válik számunkra.

Az eOptika szemüveg akciója

Az eOptika rendkívül széles kínálattal rendelkezik. A weboldalán szemüvegek százait találhatjuk meg, minden korosztály és stílus igénynek megfelelően. A teljesen klasszikus formától, a titkárnősön át egészen teljesen hipster szemüvegekig terjedő skálán konkrétan bármit találunk. Állítom, hogy nincsen olyan vásárló, aki ne találná meg a számára legmegfelelőbb keretet. A cég úgy hirdeti magát, mint akik bolti ár alatt 30- 90% is árulják a szemüvegeiket. Illetve amennyiben a bolti vásárlást válassza a vásárló és nem az online térben rendeli meg a kiválasztott terméket, további kedvezményeket vehet igénybe a lencsére is egyaránt. De erről bővebb tájékoztatás található a https://eoptika.hu/kategoriak/szemuveg-akcio.html weboldalon illetve az üzletükbe személyesen, mely a Budapest Teréz körút 50 szám alatt található, amely a Nyugati pályaudvar és az Oktogon között helyezkedik el. Itt egyébként lehetőség van teljes körű látásvizsgálatra is, amelyhez a legmodernebb eszközök állnak a rendelkezésükre. A dioptriás szemüveg kínálat mellett egyébként még hatalmas napszemüveg, monitorszemüveg[1] illetve kontaktlencse kínálat is található.

 Ajándékozzon napszemüveget a szemüveg akció keretein belül

 Amennyiben nincsen olyan ismerős a közelünkben, akiknek dioptriás szemüvegre lenne, szüksége mégis ki szeretnénk használni az eOptika szemüveg akcióját, érdemes körülnézni a különböző napszemüvegek között is. Hiszen ki ne örülne egy minőségi dizájnér napszemüvegnek? Én biztosan! Hiszen a márkás napszemüvegek nem csak egy szezonra vannak tervezve, mint az általános fast fashion üzletekbe beszerzett olcsóbb darabok. Ezek általában örök időtálló, értékes darabok, melyekre az élete során legalább egyszer beruház az ember. Szerintem ajándékba is nagyon jó ötlet ilyesfajta kincseket adni, főleg olyan személynek, aki otthon mozog a divat világában és érdekli is az.

Mindent összevetve szerintem mindenképpen érdemes a szemüveg akciót kihasználni és a kedvezmény keretein belül szert tenni egy új, minőségi termékre. Legyen az szemüveg, napszemüveg vagy akár kontaktlencse. Hiszen úgy gondolom, hogy mire másra költenénk igazán pénzt, hanem arra, amit mindennap viselünk és a szemünk világát biztosítja. A jó szemüveg olyan, mint egy minőségi ékszer. Öltöztet, feldobja a megjelenésüket, hol komolyabbnak tűnünk tőle, hol még elvontabbnak látszunk. De a lényeg, hogy kifejezhetjük vele azt, hogy milyen stílust képviselünk és kik is vagyunk valójában ebben a nagyvilágban. Úgyhogy én mindenkit csak bátorítani tudok arra, hogy használja ki a szemüveg akciót és ruházzon be valami igazán egyedi, minőségi darabra