Leteszteltem: a G3 Fotóstúdió és műterem

Mikor hasznos egy műterem?

A fotózás és fényképek megörökítése egy kreatív időtöltés, hobbi, egyeseknek pedig ez a munkája is. Mások pedig szívesen állnak modellt egy fotósnak a képekhez, amit szeretnének elkészíteni. Többen a természetben szeretnek időzni és képeket készíteni, míg mások pedig a fotóstúdiókra és a különféle műtermekre szeretik letenni a szavazatukat, ha munkáról vagy modellkedésről van szó.
Az utóbbi több helyen is elérhető, számtalan lehetőséggel és verziójával, keressen az ember akár modernebb műtermet vagy éppen kifejezetten egy tematikába illőt. Nem is csoda, hiszen sok lehetőség elénk tud tárulni, ha stúdióról van szó, és vannak termek, ahol a háttér cserélhető és több méretben elérhető, míg más termekben több kis sarok van berendezve más-más stílusban. Manapság népszerű a vízzel feltölthető kád megjelenése, esetleg ágyak, zongora, egyéb székek és ülőalkalmatosságok, melyeket a modell kihasználhat pózoláskor. Ráadásul a folyamatos fényforrások és fénycsövek is kötelező kellékei egy műteremnek.
De akadnak esetek, amikor az ember nem tudja, hol is essen neki, hol keressen, pedig számtalan jó műterem lehetőséget lehet elérni. Az egyik ilyen a G3 nevezetű műterem Budapest városában, mely számára az éjszakai fotózás sem okoz kihívást! 

muterem_pic5

Nem csak, hogy fényviszonyaiban lenyűgöző a kínálata, de több fajta hátteret is tudnak biztosítani, ami különböző képek elkészítésének esetén varázslatos fordulatokat tud kihozni egy – egy képből, akár csak kicsike beállítás módosításával is. A műteremben mindig varázslat folyik és lenyűgöző alkotások tudnak születni. A határ a csillagos ég és ennek megvalósításában a G3 fotóstúdió igazi segítséget kínál bérlői számára. Ráadásul a hely könnyen megközelíthető, barátságos és tiszta, az ott dolgozók pedig kedvesek és segítőkészek.
Kell-e ennél több, ha az ember megfelelő stúdiót keres a munkájához? Na de, mit is kínál a G3 és kik is ők?

Mióta létezik a műterem?

A G3 nevezetű műtermet 2012-ben nyitották meg, azzal a céllal, hogy a műterem bérlés egyszerű folyamat legyen és a stábnak csak a munkára kell koncentrálnia. Mivel a stúdiónál fotósok dolgoznak, ezért pontosan tudják azt, hogy mire van szükség bizonyos munkák során, és mindezt biztosítani is igyekeznek az igénylők számára.
A műterem maga elegáns és kellemes környezetű, barátságos légtérrel és hatalmas ablakokkal. A stúdió tágas terekkel rendelkezik, ahol pár nagyobb méretű fényformáló használata is könnyedén zajlik.

A G3 Fotóstúdió műterem alapesetben két fajta, különböző előnyökkel rendelkező stúdiót tud biztosítani. Ezek a Napfény stúdió és a kettes műterem.

  • 01-es a Napfény stúdió, ami bővelkedik a kihasználandó fényben. Itt az igénylő sok természetes fénnyel dolgozhat egész nap, sötétedésig és akár a végtelenített fehér háttérnél is fotózhat. Ráadásul részlegesen sötétíthető is a stúdió, kívánság szerint.
  • A 02 – es műterem is világos, de teljesen besötétíthető, ha zavarná az igénylőt a külső fény a vakuk beállításában, a munkafolyamat megkezdésekor. A stúdióban ráadásul extra fotós felszereléseket is bérelhetsz.
  • Ráadásul mindkét stúdió önálló sminkes, fodrász és öltöző résszel rendelkezik, ahol a modell kényelmesen felkészülhet a fotózásra.
  • Ugyan a parkolás a stúdió környékén fizetős, viszont mindig van hely.

Speciális műterem kínálat

Az előbb felsorolt műtermek mellett pedig elérhető még két másik is, speciális esetekre. 

  • Green Box műterem, ahol filmstúdió minőség várja az érdeklődőket! Feszített, profi TV-s greenbox vászon, ami sosem hullámos. A teremben a padló rész léphető, nem gyűrődik és nem is szakad. A greenbox vászon 5m széles 4m mély és 3.5m magas. Reklámfilm készítéséhez tökéletes helyszínként funkcionál. Greenbox vászon felállítási díj: 25 000 Ft + ÁFA
  • Karácsonyi stúdió, hiszen az ünnepi hangulat senki számára sem maradhat el egy karácsonyi kép nélkül. Kellékeikkel különleges és hangulatos karácsonyi helyszíneket rendezhetnek be az ügyfél igényeihez igazodva, hogy akár még otthonos környezetet is tudjanak varázsolni az ünnepekre.

Árkategóriában a műterem bérlése elég olcsó. Amennyiben csak 1 órára szeretnéd foglalni valamelyik stúdiójukat, az minden nap, minden időpontban csak 7 000Ft. Szombaton és vasárnap, illetve minden hétköznap este 20:00 – 8:00 között szintén 7000Ft, Hétköznap 8:00-20:00 között Szombaton, 10:00-14:00 között 6000Ft. A hely teljes bérlése 12000Ft per óra. Ebben az esetben mindkét stúdió csak a tiéd lehet ( ez magába foglalja persze a 2 nagy fotóstúdiót, előteret, konyhát és a fürdőszoba használatát is.) 

muterem_pic6

Mit nyújt még a műterem?

A műteremben több felszerelés is bérelhető a fotózáshoz, némelyikük ingyenesen is használható, például rendelkezésre áll 3 db 1200ws vaku vagy 2db állófényű lámpa, fehér vászon, reflex ernyők, reflektor, 2db Hasybox: 40×60 és 60×90, csíkbox, székek, padok és dobozok is fotózási kellékeknek. Mindemellett igényelhető többféle bőrönd is. Felárért háttér panelek 2m*1,7m (barna fa, fehér fa, vörös színben), Négyszárnyú terelő reflektorhoz, Octobox, Beauty Dish – fehér és ezüst, ráadásul 75cm, Parabola, ami 320cm és színes hátterek is. 

Kérdés esetén a műterem elérhető a +36 20 928 66 40 – as telefonszámon. A stúdió Budapesten található, a Taksony utca 1-es szám alatt.