Kutyáimnak csakis Foresto nyakörvet

Miért pont a Foresto nyakörvre esett a választás

A Foresto nyakörv egy híres márka, amit talán mindenki ismer. Azonban részleteiben kevesen tudják, miért is szeretjük annyira éppen ezt a terméket, és kevésbé bármi mást. Most a saját példámon keresztül szeretnék bemutatni egy esetet, amikor a Foresto segítsége jelentette a megoldást. 

Ilyen volt a Foresto nyakörv előtt

Tudni kell ehhez még mielőtt bármibe is belefognánk, hogy két kutyám van, Morzsi és Panni, akik mind a ketten közepes testű kutyák és a nagy bundájuk miatt sokat küzdenek a bolhákkal. Vidéken élünk, sokszor vannak az udvaron, ami szépen kertesítve van. Ez persze nem jelenti azt, hogy ne lennének rovarok, éppen ellenkezőleg, nagyon szeretnek nálunk tartózkodni. Vagy csak az ember érzi úgy. Szóval, elég sokszor találtam már a két szeretett kutyámban kullancsot. A bolhákról pedig ne is beszéljünk, ők állandó jelenléttel élnek bennük tavasztól őszig. Ami nem lenne azért kifejezetten nagy probléma, hiszen van erre megoldás. 

Foresto-nyakörv_pic2

Próbáltam a cseppeket és az eledelestől kapható színes nyakörveket, azonban egyik sem vált be. A cseppek nem nagyon segítettek, a nyakörvek pedig kifejezetten irritálták az állatokat. Még a drágább darabokat is utálták, és arra is volt azért példa, hogy sikerült megszabadulniuk tőle. Ami persze bosszantó, hiszen az ember nem azért ad ki több ezer forintot, hogy a kutya meg valahogy elhagyja vagy elássa a kertben a nem kedvelt darabot. Végül a Foresto nyakörv volt a megoldás. 

Mit kell tudni a Foresto nyakörvről?

A Foresto nyakörv nagy előnye, hogy már akkor hat, amikor még csak a kutya szőrén van valamilyen rovar. Sok szer ugyanis csak akkor hat, amikor már megcsípte a rovar az állatot, azonban ezt azért kellemesebb a kutyának is elkerülni. A Foresto nyakörv éppen így fejti ki a hatását, így pedig nagyobb biztonságot is nyújt a számunkra, hiszen nem is történik majd közvetlen érintkezés. 

A Foresto nyakörv nagy előnye, hogy hosszú ideig tart. Általában a kevésbé minőségi darabok 1-3 hónapot szoktak bírni, de érezhetően kevesebb a hatásuk már hamarabb is. Ezt sokszor az illaton érezni, amit viszont a kutyák eleve utálnak. A Foresto nyakörv esetében nem ez a helyzet, a termék nyolc hónapon keresztül védelmet tud nyújtani az állat számára. Hogyha jobban belegondolunk, ez gyakorlatilag a teljes bolha- és kullancsszezont lefedi egy évben, így egy állat számára egy éven belül csak egyszer kell nyakörvet vásárolni. Már csak ezzel is tudunk spórolni, ráadásul energiát is tudunk vele tartalékolni, hogyha nem kell újból rendelnünk terméket. 

A Foresto nyakörv nagy előnye, hogy szagtalan, így a kutyákat sem zavarja. Mióta ezt a terméket használom, nem volt arra példa, hogy próbálnák lekaparni magukról az övet. Ez nagy haladásnak számít a korábbi tapasztalataimhoz képest. A szagtalanság mellett még vízálló is, így nem kell minden egyes fürdetésnél levenni. Hogyha vizes is lesz, nem lesz kellemetlen az állat számára, és még csak nem is veszít a hatásfokából. 

Milyenek a tapasztalataim a Foresto nyakörvvel kapcsolatban?

Én nagyon szeretem, szerintem megéri az árát. A kutyáknak sincs vele bajuk, ráadásul még jól is néz ki. Mivel csak egyszer kell egy szezonban vásárolni, így nem okoz nagyobb kiadást, és még nagyon tervezni sem kell előre. Mióta ezt használjuk, gyakorlatilag megszűnt a bolhák támadása, amiknek a csípéseit korábban az állatok véresre kapartak. Mióta a Foresto nyakörvet használjuk, azóta sokkal jobb állapotba került az állatok szőre is. Elmúltak a sebek, sokkal ápoltabbnak és egészségesebbnek tűnnek az állatok. Kullancsot egyáltalán nem találtam bennük. Így én teljes mértékben meg vagyok elégedve a Foresto nyakörv nyújtotta minőséggel. Az ár-érték arányát is igen megfelelőnek találom, és a hatási mechanizmusa is szimpatikus számomra, mint szerető gazda. 

Foresto-nyakörv_pic1

A Foresto nyakörv azoknak ajánlanám…

Akik szerető gazdájuk kutyájuknak. Akiknek elsődleges szempont az, hogy az eb számára mi a legjobb és legkényelmesebb. A szagtalansága miatt mindenképpen előnyösnek tartom minden kutya esetében. A hatásáról már írtam, így amiatt is csak ajánlani tudom. Szerintem tökéletes benti- és kinti kutyák számára is, így akármelyik fajtánk is legyen, megint csak azt tudom mondani, hogy a nyakörv jó döntés. Nekem bevált, és szerintem másnak is ugyanilyen pozitív tapasztalata lehet vele, hogyha egyszer kipróbálta. Mindenképpen tudom ajánlani azoknak, akik a minőségre szavaznak az olcsó ár helyett. Nekem nagyon bevált ez a módszer. És ne feledjük, hogyha az ára egyébként egy kicsit magasabb is az egyszerűbb nyakörvekhez képest, ez a nyakörv egy teljes évnyi biztonságot jelent, így akár még spórolni is tudunk a használatával. Az interneten persze olvassuk el, hogy egy adott kutyafajtának milyen bolha- és csótányellenes készítményeket ajánlanak, ugyanis nem mindegyiknél fordul elő, hogy a nyakörv lenne a legjobb megoldás. Hogyha azonban a kutyánk jól viseli az ilyen darabot, akkor én mindenképpen tudom ajánlani ezt a márkát, szerintem senki nem fogja megbánni.